*

МАРИЯ ПОПОВА НАГРАДИ УЧАСТНИЦИ В КОНКУРСА „ВОДАТА Е ЗА ВСИЧКИ“

|

С тържествен концерт и награждаване на участниците в конкурса „Водата е за всички“, „Напоителни системи“ ЕАД, клон „Мизия“ – град Враца, отбеляза Световния ден на водата. На събитието присъства и заместник-кметът Мария Попова, която поздрави участниците в конкурса. „Традиционният конкурс на „Напоителни системи”, всяка година набира все по-голям интерес. Това е ясен знак, че общността, към която принадлежим осъзнава важността на водата и полага усилия да привлече вниманието върху нейната жизнена необходимост.Чрез своите рисунки, плакати и фотографии, участниците в конкурса са се постарали да акцентират на важен аспект за нашия живот, а именно - опазването на водните ресурси. Днес е и вашият професионален празник, на който всички ние трябва да ви благодарим за всеотдайността към работата ви! Желая ви здраве и целеустременост при изпълнение на служебните ви задължения. Честит празник!“ – каза още Мария Попова в приветствието си.

            В рамките на програмата бяха наградени и призьорите в конкурса „Водата е за всички“. Във възрастова категория 6-11 години, отличията на младите таланти връчи заместник областният управител Мирослав Комитски.

            В категория 12-19 годишни, заместник-кметът Мария Попова връчи плакетите на победителите.

            Специални награди за възпитаници на детски градини бяха раздадени от председателят на Общинския съвет – Румен Антов и управителят на „Напоителни системи“, клон „Мизия“ – Гриша Босашки.

            Програмата продължи с изпълнения на ученици от СУ „Отец Паисий“ във Враца.

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez