*

МАРИЕЛА СТОЯНОВА ПОВЕЖДА ЛИСТАТА НА ИЗПРАВИ СЕ БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВРАЦА

|
МАРИЕЛА СТОЯНОВА ПОВЕЖДА ЛИСТАТА НА ИЗПРАВИ СЕ БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВРАЦА

Мариела Стоянова повежда листата на Изправи се България за област Враца. Товя стана ясно при регистрацията на листатя ня социалната партия в местния РИК.
При регистрацията тя заяви:
"В тази кампания влизаме с подновена листа от млади хора, професионалисти, които са готови да работят в интерес на жителите от област Враца“.
Станала известна като удно от лицата на протестите на медицинските сестри в града г-жа Стоянова беше част от листите на Изправи се за Враца и през миналата година, като този път е начело на кандидатите на новата формация.

Днес от формацията регистрираха пълна листа като веднагя след Мариела Стоянова се нареждат старшият оператор в ОЕЦ Козлодуй - Георги Павлов, Елеонора Колева- медицински специалист, Теодор Петков- инженер, Десислава  Бойчева- социален работник, Антоанета Иванова- предприемач, Ивайло  Василев- IT специалист, Маргарита Иванова- магистър по публична администрация, Красимир Лиловски- туризъм и търговско обслужване, Лилка Илиева  - социална политика, Чавдар Колов  - строителен предприемач, Йорданка Добрева - икономист

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар