*

МАГИЧЕСКИ ПЪТЕШЕСТВИЯ С КНИГИТЕ ЗА ХАРИ ПОТЪР В БИБЛИОТЕКАТА ВЪВ ВРАЦА

|

Два дни, 1 и 2 февруари 2022 г., ще продължи осмата поредна среща със света на Хари Потър в Регионална библиотека „Христо Ботев” - Враца

Темата тази година е „Магически пътешествия“. Вещици, магьосници и мъгъли от Враца и околностите са поканени да се впуснат в собствено магическо пътешествие, наслаждавайки се на омагьосваща игра. Вместо нощ на книгите, цели два дни в Детски отдел ще Ви очакват карти с магическите пътешествия от книгите за момчето магьосник.

 

За да участвате: Малки и пораснали последователи на Хари Потър, заповядайте в удобно за Вас време в Детски отдел между 9:00 и 18:00 ч. Трябва единствено да съберете знанията си за всякакви магически превозни средства и пътешествия, за да отговорите на въпросите, които Ви очакват във вълшебното ковчеже. А ако се затруднявате, библиотечните специалисти са подготвили скрити подсказки.

 

Отговорите ще очакваме в послание по вълшебната сова, която ще Ви посрещне в Детски отдел на библиотеката.

 

Награди: Всички участници, отговорили правилно, ще бъдат включени в томбола. На 3 февруари /четвъртък/ в 17:00 ч. ще изтеглим тримата победители, които ще получат фенски награди от библиотеката.

 

Тегленето на жребия ще се излъчва на живо във фейсбук страницата на Регионална библиотека „Христо Ботев“ – Враца: facebook/libvratsa.

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez