*

ЛЯТНОТО РАЗПИСАНИЕ ПО НОВАТА ТРАНСПОРТНА СХЕМА – КРАЙ НА „ПРАЗНИТЕ“ КУРСОВЕ В „ТРОЛЕЙБУСЕН ТРАНСПОРТ“

|
ЛЯТНОТО РАЗПИСАНИЕ ПО НОВАТА ТРАНСПОРТНА СХЕМА – КРАЙ НА „ПРАЗНИТЕ“ КУРСОВЕ В „ТРОЛЕЙБУСЕН ТРАНСПОРТ“

С въведеното лятно разписание, „Тролейбусен транспорт – Враца“ ЕООД започва поетапното изпълнение на новата транспортна схема.

Промените касаят линия №4, която се заменя от:

  1. Линия №1, с начална спирка блок №26 – ж.к. „Дъбника“ и крайна – „Химко“. Интервал на движение – през 30 мин., като в пиковите часове – от 06.30 до 09:30 часа и от 16:30 до 19:00 часа – през 15 мин. Маршрутът на тази линия включва и спирката на хипермаркет „Практикер“.
  2. Линия №1А, с начална спирка блок №26 – ж.к. „Дъбника“ и крайна – квартал „Медковец“. Интервал на движение – през 30 мин.

Променя се и изпълняваната до момента линия №17, като тя ще бъде заменена от:

  1. Линия №2 – с начална спирка – блок №26 – ж.к. „Дъбника“ и крайна – „Химко“. Интервал на движение – през 40 мин., като в пиковите часове – от 07:00 до 08:30 часа – през 20 мин.

С цел по-голяма информираност на гражданите, екипът на „Тролейбусен транспорт - Враца“ ЕООД ще изготви информационни брошури с разписанието, които ще бъдат раздавани на местата за продажба на билети, в превозните средства, както и в депото на дружеството. Материали ще бъдат раздадени на всички пенсионерски клубове, в обществените сгради, в детски, учебни и лечебни заведения, както и в Центъра за информационно обслужване на граждани в местната администрация.

           

 

            С новата транспортна схема ще бъдат преустановени така наречените „празни“ курсове, при които голям брой превозни средства се движат до спирки, чиято необходимост е отпаднала.

            Повече информация за лятното разписание: https://gt-vratza.com/%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%bf%d0%b8%d1%81%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d0%b5/

 

 

 

 

 

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez