*

ЛАПТОПАДЖИИ В ПОМОЩ НА БИЗНЕСА

|
ЛАПТОПАДЖИИ В ПОМОЩ НА БИЗНЕСА

Враца софтуер общество с подкрепа за бизнеса и организациите в условията на извънредно положение в България!

Стартираме инициатива чрез която целим лаптопаджиите, които имат опит в дистанционната работата да помогнат на местни бизнеси и организации, които са изправени пред предизвикателствата на новата ситуация.

Идеята ни е от една страна да съберем доброволци, които са готови да споделят своя опит за това как се работи ефективно дистанционно. А от друга страна да достигнем до бизнеси и организации които нямат опит в дистанционната работа и се чудят как да организират комуникацията, срещите, документи и т.н.

 Направления в които можем да сме полезни:

-       Можем ли да работим дистанционно

-       Проследяване на напредъка по поставени задачи

-       Отчитане на извършената работа

-       Провеждане на срещи

-       Организиране и споделяне на документи

-       Ефективна онлайн комуникация: писмено и с разговор

 

След обявеното извънредно положение в България по всичко личи че предстоят тежки времена за бизнеса и икономиката. От това ще бъдат засегнати много хора. Важно е да намерим начин да се адаптираме към ситуацията и да минимизираме загубите. За нас като ИТ специалисти дистанционната работа и ползването на различни технологии са ежедневие. Имаме натрупан опит, които искаме да споделим, за да подпомогнем промяната, която трябва да се направи. Налични са много безплатни инструменти, които могат да бъдат използвани за тази цел.

 

В условия на криза е важно да си помагаме, за да устоим. Ние искаме да съберем хора, които могат да си бъдат полезни. Вече има доброволци, които са готови да споделят своя опит, призоваваме и организациите, които искат да се включат. За да го направят е нужно да попълнят кратката електронна форма от линка и ние ще се свържем с тях.

 

https://forms.gle/GFAmtsNjhf1CFfbx6

 

Очакванията, които имаме към бизнесите и организациите са:

●      Да споделят затрудненията, които изпитват във връзка с дистанционната работа

●      Да оценят адекватно възможностите за преминаване към дистанционна работа

●      Да са отворени към промени и да работят активно за тях

●      Да са наясно, че ще получат насоки как да решат проблемите, които имат, а не, че външни специалисти ще им решат проблемите


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez