*

КРАСИМИР БОГДАНОВ: ОБЩИНСКИТЕ ДРУЖЕСТВА ЩЕ БЪДАТ ПОДКРЕПЯНИ ЗА ДА РАБОТЯТ В ПОЛЗА НА ХОРАТА

|

Това заяви народният представител и кандидат за кмет на Община Враца Красимир Богданов след посещението си в „Медико-техническа лаборатория – Враца“ ЕОО. Лабораторияте е със 100% общинско участие и единствената останала работеща общинска зъботехническа лаборатория в страната. Предлагат се 45 услуги, които отговарят на всички европейски стандарти, норми и изисквания. Изработват се подвижни и неподвижни протези, обикновени, сложни и високотехнологични такива. Зъботехническата лаборатория изпълнява заявки на зъболекари от Враца, областта и столицата, разказа управителят Димитър Тончев.

Зъботехниците споделиха и своите проблеми, свързани с нуждата от обновяване на оборудването, актуализиране на общинската наредба регламентираща дейността и, както и наличието на много нерегистрирани медико-диагностични лаборатории във Враца, изпълняващи поръчки на зъболекари на по-ниска цена, с която се ощетяват пациентите, които получават некачествено изработени протези с неясен произход.

Богданов и кандидатите за общински съветници Красимир Донов, д-р Цветан Коцев и Мая Антова се ангажираха с подкрепа, убедени че общинските дружества трябва да продължат да съществуват и да работят в полза на хората.

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez