*

КОЙ Е ЛЮБИМИЯТ САЙТ ЗА СПОРТНИ ЗАЛОЗИ НА БЪЛГАРИТЕ?

|
КОЙ Е ЛЮБИМИЯТ САЙТ ЗА СПОРТНИ ЗАЛОЗИ НА БЪЛГАРИТЕ?

За никого не е тайна, че има много сайтове за спортни залози в България. Пълнолетните играчи могат да избират между редица лицензирани онлайн букмейкъри, където да залагат на всякакви видове спорт. Разбира се, има и места, които се предпочитат от залагащите и именно това ни накара да надникнем зад завесата. По-долу споделяме личното ни мнение, което се базира на внимателен анализ на хазартната сцена. Нека видим, кой е най-харесваният бетинг сайт у нас.

Bet365 е фаворитът в класацията

 

Много играчи от страната направиха своята Bet365 регистрация, а това не е никак случайно. Букмейкърът е сред най-известните не само в България, а също и по целия свят. Не е пресилено, ако кажем, че британският хазартен оператор, предлага завишени коефициенти за спортни състезания, редица бонуси и специални промоции. В същото време в онлайн платформата присъстват стотици дисциплини, за да се хареса и на най-взискателните фенове на залозите.

Не е по-малък интересът и към другите брандове, сред които Efbet, Winbet, Palms Bet и така нататък, но поне на този етап – Бет365 е компанията, към която има истински висок интерес. Естествено, този статут може да се промени с напредъка на времето и някой от конкурентите да излезе на топ позицията. Всичко зависи от това, как операторите ще подредят своите карти.

Лицензиран ли е Бет365 в България?

 

Да, Бет365 имат своят лиценз от Националната агенция по приходите в България. Собствениците на компанията са от Великобритания, но оперират легално на българска територия. За много кратко време марката се наложи в хазартните среди и освен спортни залози, предложи казино игри и покер секция. Офертите за играчите пък следват една след друга, което също се харесва.

Развитието на бранда у нас е повече от успешно. Буквално десетки хиляди са членовете в онлайн платформата, а те най-често се възползват от гъвкавите предложения за залагане на футбол, тенис, баскетбол или други спортове. С напредъка на времето, се очаква членската маса да се повиши.

Има ли други любими сайтове за залози?

 

Разбира се, че Бет365 не са единственият любим сайт за залози на българската аудитория. По-горе вече посочихме основните букмейкъри, които се харесват у нас. От скоро в страната влязоха и още представители на хазартната индустрия, каквито са Betano, Betway, Inbet и други. Те също се борят да спечелят симпатиите на клиентите. Ще успеят ли да се справят обаче е въпрос на упорит труд.

По-горе изразихме становище на база лични впечатления, а също и анализи. Всички те показват преимущество на британската марка за залози. Това се дължи не само на високите коефициенти и на бонусите, а на цялостното отношение към клиента. Ето защо, този сайт може да послужи за пример на мнозина, които все още навлизат на сцената и търсят своето място под слънцето.

В обобщение

 

Няма спор, че Bet365 е един от най-любимите уебсайтове за залагания на спорт. Неговата популярност е всеизвестна, така че едва ли има какво повече да се дискутира по темата. Ние обаче призоваваме читателите ни да бъдат внимателни с хазартните развлечения, тъй като те много често водят до солидните загуби. А сега, след като написахме всичко това, ви желаем успехи.

 

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар