*

КОРНЕЛИЯ НИНОВА ИДВА ВЪВ ВРАЦА, ЗА ДА ПОДКРЕПИ КАНДИДАТИТЕ НА „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“

|
КОРНЕЛИЯ НИНОВА ИДВА ВЪВ ВРАЦА,  ЗА ДА ПОДКРЕПИ КАНДИДАТИТЕ НА „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“

Утре, 23 октомври лидерът на „БСП за България“ Корнелия Нинова ще пристигне във Враца, за да подкрепи кандидата на кмет на общината инж. Момчил Младенов, листата за общински съветници и кандидатите за кметове на населени места. От 18:00 часа в парк „Дъбника“ на откритата Сцена под звездите ще гостуват Цветелина Грахич и оркестър Vivo Montana, победители в „България търси талант“ през 2016 г. Концертът е с вход свободен за всички граждани.

 

По време на срещите из страната лидерът на БСП изрази категоричното мнение, че е наложително да се промени централната политика към общините. "Сега парите от данъците отиват в централния бюджет. Нашето желание е процент от данъците, събрани в общината, да остава в нея, а не да отива в централния бюджет и премиерът, който и да е той, да не ги раздава еднолично за политически дивиденти”, заяви преди ден в Хасково Корнелия Нинова. Тя определя демографската криза като национален, а не партиен въпрос. Младите хора трябват да бъдат подкрепяни с общински стипендии, с безплатни детски градини и ясли и възможност за осигуряване на общински жилища.

 

От името на „БСП за България“, инж. Момчил Младенов и кандидатите за общински съветници и кметове каним всички жители на община Враца на 23 октомври, сряда от 18:00 часа ва откритата сцена в парка в кв. „Дъбника“.

 

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez