*

КОЛЕДНА БЛАГОТВОРИТЕЛНА СЕДМИЦА В СУ “КОЗМА ТРИЧКОВ” ВЪВ ВРАЦА

|

Пъстра Коледна благотворителна седмица стартира във врачанското училище „Козма Тричков“ в навечерието на светлите християнски празници.

Подкрепени от своите учители и родители инициативни млади хора – членове на училищни формации, сформирани по проекта „Твоят час“, са обединени от идеята със събраните средства да изградят „своето място“ в училищната сграда – място за общуване, за споделяне, за занимания по интереси и за приятно прекарване на времето. Идеята за каузата е представена в Деня на доброволчеството – 5 декември от училищния ученически съвет, а реализацията ще е дело на самите ученици. 

Всяка една от формациите е намерила своя начин да се представи с най-характерното от предмета на дейността си: ръчно изработени сурвачки, картички и коледни украси, коледарски напеви, постери с коледни и новогодишни послания, идеи за празнично и здравословно меню, музикални поздрави в междучасията, тематични интериорни решения и бал с маски за най-малките, по време на който ще бъде предложена забавна щоу програма.

Седмицата ще завърши на 20 декември с благотворителен коледен концерт в салона на Младежкия дом с участието на талантите на училището и гост-изпълнители.

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez