*

КМЕТЪТ КАЛИН КАМЕНОВ ПРИСЪСТВА НА ПРАЗНИЧНАТА ПРОГРАМА НА ДЕТСКА ГРАДИНА „ДЪГА“

|

Кметът на Община Враца Калин Каменов бе гост на празника на детска градина „Дъга“. По традиция, детското заведение отбелязва своя празник в навечерието на 11-ти май – Деня на Кирил и Методий. Това бе и поводът тържеството да се проведе пред паметника на светите братя, до сградата на общинска администрация.

„Уважаеми педагози, Вашата роля в отглеждането и образованието на децата е изключително важна. Вие сте хората, ангажирани с изграждането на бъдещето на България и затова искам да изкажа своята голяма признателност и да отправя най-искрени благодарности! Скъпи деца, пожелавам Ви много радост и щастливо детство. Следвайте примера на светите братя Кирил и Методий – придобивайте знания и ни давайте поводи да се гордеем с постиженията Ви. Честит празник!“ – приветства присъстващите Калин Каменов.

Директорът на ДГ „Дъга“ – Даниела Александрова благодари на своите колеги за всеотдайността в работата си, както и на към кмета на Община Враца и неговия екип за подкрепата и доброто сътрудничество. Празничната програма продължи с рецитал, песни и танци.

 

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez