*

КАТЯ ВАСИЛЕВА СПЕЧЕЛИ ТРЕТО МЯСТО В РЕПУБЛИКАНСКИЯ ТУРНИР “ВЕЛИЧКО ВЕЛИЧКОВ”

|

Отборът по стрелба на СК „Спартак – Враца“ при ОД на МВР – Враца взе участие в 25–ия Републикански турнир по стрелба „Величко Величков”, който се проведе от 8 до 10 април в Плевен. Турнирът е традиционен и се провежда от Спортна Асоциация на МВР и ОДМВР-Плевен в чест на олимпийския медалист по спортна стрелба - Величко Величков. В турнира участие взеха 19 отбора и общо 97 състезатели.

Врачанският тим се представи достойно, като завоюва четвърто място в комплексното класиране. Плакетът за първо място в комплексното класиране отиде при домакините от ОД на МВР –Плевен.

Мъжкият отбор, в състав Ивайло Флоров, Николай Милушев и Илиян Георгиев, остана извън призовата шестица, но женският отбор спечели трето място в отборната надпревара. Катя Василева и Десислава Иванова, която се завърна в стрелбата след кратка пауза, демонстрираха добрата подготовка на нежната част от отбора.  

При мъжете шампиони станаха стрелците от СОБТ, а при жените състезателките от ОДМВР - Пазарджик.

В индивидуалната надрпревара при жените Катя Василева спечели трето място и стартира с медал и тази година.

Стрелците на СК ,,Спартак-Враца“ започват усилена подготовка за домакинството си на зоналното първенство от Републиканкия преглед по полицейска стрелба - на 23 април, както и за следващото състезание - републиканския турнир „Бинев, Трошанов, Ангелов“, който ще се проведе през месец май в София.

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez