*

КАТЯ ВАСИЛЕВА И ИВАЙЛО ФЛОРОВ ДУБЛИРАХА ШАМПИОНСКИТЕ ТИТЛИ В ИНДИВИДУАЛНОТО КЛАСИРАНЕ

|

Отборът по стрелба на СК „Спартак – Враца” при ОД на МВР Враца взе участие в Републикански турнир по стрелба „БИНЕВ, ТРОШАНОВ, АНГЕЛОВ“, който се проведе на 3 и 4 май в София. Турнирът се проведе на стрелбището на Академия – МВР за 22–ри пореден път и е в памет на полицаите, загинали при изпълнение на служебния си дълг – старши сержант Ангел Ангелов от IX РПУ, капитан Йордан Бинев и старши сержант Красимир Трошанов от РДВР – София, които бяха застреляни на 3 май 1996 г.

Врачани спечелиха безапелационно всчки класирания. Мъжкият отбор в състав Ивайло Флоров, Николай Милушев и Румен Николов спечели първо място в отборното клласиране, а женският отбор в състав Катя Василева и Ани Цанова се нареди на пето място. Купата за второ място в комплексното класиране също отиде при врачани, където само стрелците на Плевен се оказаха по-добри с шест секунди.

Катя Василева и Ивайло Флоров дублираха шампионските титли в индивидуалното класиране и станаха първи съответно при жените и при мъжете.

В турнира взеха участие 19 отбора и 113 състезатели. С равносметка от две купи и три мезала за СК“Спартак – Враца“ този турнир е последна проверка на стрелковите умения преди финала на Републиканскототози първенство, което ще се проведе през юни във Варна.  


ОЩЕ ОТ "СПОРТ"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

ВМРО това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez