*

КАСЪМ КАСЪМОВ: ЕДИНСТВЕНО ДПС ПРЕДЛАГА РЕШЕНИЕ ЗА РЕШАВАНЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ

|

 

Много емоционална среща с жители на селата Попица и Търнак проведоха кандидатите за народни представители от ДПС в VI МИР - Касъм Касъмов и Бранимир Бочев. В срещите се включиха водачът на листа Цветан Енчев и председателят на МДПС - Бяла Слатина Мехти Касъмов. 

„ДПС е отговорна към избирателите си, не само по време на избори. ДПС е партията, която се грижи за гражданите, не само по време на избори. ДПС е партията, която никога не се крие и не играе задкулисни игри. ДПС е партията, която застава очи в очи с избирателите и знае, че доверието е взаимно“, изтъкна Касъм Касъмов.

“Знаете, че ДПС може да се справя с кризи и го е доказала през годините. И в момента, единствено Движението представя ясни послания за решаване на проблемите. Силата ни обаче идва от Вас - от вашето доверие, от вашия глас. Нека в изборния ден всеки да излезе да даде своя вот, без страх от преследване и репресии”, допълни Касъм Касъмов.

Отново голям интерес предизвика обучението за машинно гласуване, като десетки участници в срещите се включиха в демонстрациите.

С №17 За ДЪРЖАВНОСТТА!

Можете да подкрепите Цветан Енчев с преференция 101!

За Бранимир Бочев гласувайте с преференция 106!

За Касъм Касъмов преференцията е 107!

Купуването и продаването на изборни гласове е престъпление и се наказва от закона!

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар