*

КАМЕН КОСТАДИНОВ НАПРАВИ ПЪРВА КОПКА НА КУЛТУРНО-ИНФОРМАЦИОННИЯ ЦЕНТЪР В РОМСКАТА МАХАЛА В С. МАЛОРАД

|

Водачът на листата на Движението за права и свободи за област Враца Камен Костадинов и кметът на община Борован инж. Десислава Тодорова направиха днес първа копка на културно-информационния център, който ще бъде изграден в ромската махала на с. Малорад. Камен Костадинов бе придружен от колегите си кандидати за народни представители Айхан Етем и Десислава Марковска.

„Радостна съм да застана пред вас днес, защото изграждането на културно-информационен център тук е едно мое изпълнено обещание. Аз поех този ангажимент пред вас през 2011 г., когато участвах в предизборната надпревара за кметския пост в община Борован. Днес, три години по-късно, този мой ангажимент намира своята реализация. Ще си позволя и от ваше име обаче да благодаря на хората, които помогнаха този проект да бъде одобрен за финансиране, за да се реализира. Това са кандидатите за народни представители от Движението за права и свободи Камен Костадинов и Айхан Етем. Благодаря им, че обръщат внимание на малките общини и населени места. Без тяхната подкрепа тази придобивка нямаше да бъде факт“, каза кметът на община Борован инж. Десислава Тодорова.

Камен Костадинов обясни защо е важно да се подкрепя Движението за права и свободи.

„ДПС е единствената партия, която поставя като акцент съдбата и живота на обикновения човек, на хората от селата, малките общини, ромските махали. Правили сме го през годините, правим го сега и ще продължим да го правим. Трябва да сте уверени, че доверието, което ни давате ще бъде върнато многократно. Можете да разчитате на мен и на моите колеги във всяка ситуация и за всеки проблем“, заяви Камен Костадинов.

Символичната първа копка се превърна в истински празник за местните жители. Макар и от третия опит, в кофата на багера бе счупена бутилка шампанско, за късмет и за да е успешно начинанието.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez