*

КАЛИН КАМЕНОВ: ВРАЦА Е ДОБРИЯТ ПРИМЕР В ОБРАЗОВАНИЕТО

|

Над 130 педагози от Враца участваха в среща, организирана от ГЕРБ Враца в града. Жест на организаторите към врачанските учители беше представянето на Мадлен Алгафари и нейната философия за развитието на децата.

„Всеки от нас трябва да осигурява среда, която да позволява на учителите да вдъхновяват“, каза в краткото си слово домакинът на събитието Калин Каменов.

„Разликата между политика и държавника е, че политикът мисли за следващия мандат, а държавникът за следващото поколение. Ние се стараем да мислим държавнически, затова нашите основни приоритети са образование, инфраструктура и инвестиции”, обърна се Калин Каменов към учителите. „С моите колеги вярваме, че образованието във Враца може да бъде обърнато към бизнеса, към икономиката и към инвеститорите, за да дадем възможност добре образованите да останат във Враца и резултатите, които постигнахме в последните 4 години, са видими.“

Той посочи, че екипът му е положил усилия да инвестира и в качество, и в иновативни модели – обучението на своите учители, въвеждане на метода Монтесори в детските градини, инвестиции в нови технологии на преподаване в училищата, инвестиции в спортна инфраструктура, което помага на децата да водят активен начин на живот.

„Враца е сочена за добрия пример в сферата на образованието и това се случва благодарение на подкрепата, която вие давате на екипа ми“, завърши той.

В събитието взеха участие и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ Враца Петя Долапчиева, Таня Георгиева, Христинка Младенова, Милена Иванова и Снежанка Каменова. Да подкрепи колегите си и Калин Каменов в събитието се включи и народният представител и зам.-председател на образователната комисия в Народното събрание Галя Захариева.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez