*

КАЛИН КАМЕНОВ: ЩЕ БЪДЕМ БЕЗКОМПРОМИСНИ КЪМ ВСЕКИ, КОЙТО НАРУШАВА ЗАКОНИТЕ

|

„Започна премахването на изхвърлените животински отпадъци в района на „Ботев път”. От сутринта експерти от местната администрация, съвместно с компетентните органи извършиха проверка на терен и са предприели конкретни действия по премахването на останките. Органите на реда издирват извършителите, като се преглеждат и записите от стационарните камери. Категоричен съм, че ще бъдем безкомпромисни към всеки, който си позволява да нарушава законите по подобен безцеремонен начин. Затова от тази година ще разширим и структурата на Инспектората, като обсъждаме възможността за 24-часови смени на екипите”- това каза кметът Каменов на брифинг по повод изхвърлените животински остатъци в района на Ботев път.

Областният управител Малина Николова коментира, че в рамките на извънредното заседание на комисията е обсъдена възможността за поставянето на мобилни камери в определени райони и по-чести проверки.

Към момента екипи на Пожарна безопасност започнаха премахването на останките, като същите ще бъдат предадени на мобилна група за екарисаж. След извозването им, районът ще бъде дезинфекциран.

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez