*

КАКВО ДА НАПРАВИМ, ЗА ДА УСЕЩАМЕ ПАРФЮМА ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ДЕН?

|
КАКВО ДА НАПРАВИМ, ЗА ДА УСЕЩАМЕ ПАРФЮМА ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ДЕН?

Мечтата на всяка жена е да открие парфюм с невероятен аромат, който същевременно издържа целия ден с едно впръскване. За целта търсим нещо скъпо с надеждата то да бъде достатъчно трайно. Има много логика в това действие. Скъпото е равно на качествено, а качественото означава траен и силен аромат.

 

Въпреки това се сблъскваме с парадокса да си вземем скъп парфюм, но все пак да не получаваме желаната дълготрайност. В нас ли е грешката или парфюмите, които избираме не са достатъчно трайни? За да бъдем напълно честни, най-вероятно има и от двете по малко. Понякога пренебрегваме слагането на парфюма, което е сериозна грешка.

 

Затова ако искате да усещате през целия ден дълготрайния аромат на любимия парфюм, продължавайте да четете.

 

1. Един дълготраен парфюм се усеща най-много, когато е впръскан на ключови места по тялото или местата, които са най-топли. През такива зони кръвта преминава най-бавно и пулсът се усеща най-добре. Когато впръскате на тези места, ароматът ще се пренесе по цялото тяло и ще се запази за възможно по-дълго време.

 

Такива зони са зад ушите, около ключиците, при лактите, китките и зад коленете. Не е нужно да пръскате навсякъде, изберете две или три места и сами се уверете в резултата.

 

2. Ефикасен начин, по който може да задържите аромата, е като нанесете крем около специфичните зони.

 

Преди да впръскате, нанесете неароматизиран крем, който да овлажни кожата и да я направи по-податлива на аромата. Това е изключително ефективно, защото една от основните причина, поради които парфюмът не се задържа е сухата кожа.

 

Ако и вашата кожа е суха, използвайте крем. Сами ще се убедите колко по-добре се усеща аромата.

 

3. Друг ефикасен начин, по който може да задържите аромата върху себе си, е ако напръскате дрехите. Преди да използвате този метод, обърнете внимание, че той е подходящ, когато извършва интензивна физическа дейност или когато се потим интензивно. Тоест най-доброто време, през което да използвате този случай, е лятото.

 

Напръскайте един-два пъти дрехата, която ще облечете и изчакайте малко. В никакъв случай не прекалявайте, защото някои парфюми оставят петна, а и аромата ще стане твърде силен.

 

4. Ако никой от тези методи не е проработил за вас, което е малко вероятно, тогава този несъмнено ще подействай. Напръскайте от разстояния косата. Тя попива аромата за дълго време и със сигурност ще усещате парфюма през целия ден.

 

Спазвайте дистанция при впръскване, защото парфюмите съдържат алкохол, който изсушава косата. Все пак не искате да увредите косата си само заради един аромат, нали?

 

С тези съвети ще се наслаждавате дълго време на приятния аромат на любимия парфюм. Разбира се, старайте се да купувате оригинални продукти, защото концентрацията в тях е по-силна, а това има голяма значение за трайността.

 

Не чакайте повече, приложете съветите още утре и ще усетите разликата веднага!

 


ОЩЕ ОТ "МОДА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez