*

КАК СЕ ЛЕПИ БАЛАТУМ, РАЗКАЗВАТ ОТ CARPETMAX

|
КАК СЕ ЛЕПИ БАЛАТУМ, РАЗКАЗВАТ ОТ CARPETMAX

Всеки вид подова настилка се полага по различен начин. Ако да речем става дума за балатум, то в случая не са Ви нужни специални технически умения, на които да разчитате, докато кипи лепенето. Но ако сте заложили на паркет или ламинат, то в тази ситуация е добре да имате известни познания в областта, за да избегнете груби грешки, които впоследствие ще Ви костват и средства. 

Правилното лепене на PVC покритие за под бива предхождано от неговия коректен избор. В онлайн магазин CarpetMax Ви очакват висококачествени подови настилки, които ще спечелят симпатиите Ви със своята ненадмината визия и гаранция за дългосрочна употреба. Изберете PVC настилка за дома, защото това е сред най-практичните решения за под, с които е почти невъзможно да сгрешите.

Какво е балатум

Балатумът е PVC покритие, което е добре познато на хората от десетилетия насам. Материалът се отличава с висока износоустойчивост и доказана практичност, която го прави и толкова предпочитан от страна на повечето семейства. Той може да имитира различни по вид материали като дърво, корк, плочки, кожа и др. Балатумът е подходящ за всяко едно помещение, в което комфортът и красотата са на почит. Полагането му също е лесно и без някакви по-специални особености. 

С какво се лепи 

Преди да преминете към лепене на PVC покритие, трябва да си осигурите равна и чиста основа, върху която да работите. Добрите резултати изключват бръчки, неравности и деформации, които не са никак естетически. Също така, трябва правилно да оразмерите подовата настилка, за да премине нейното лепене безпроблемно. След това идва ред на нейното финално фиксиране, което бива два вида:

  • Лепене със специални лепила за PVC - този метод е препоръчително за помещения, които са с голяма площ. Следвайте инструкциите за употреба и се стремете да подреждате парчетата прецизно, за да няма разминавания;
  • Закрепване на балатума с помощта на двойнозалепваща лента - удачен вариант за малки стаи, който се прилага при добре застъпени парчета, между които липсва фуга. 

Използвайте макетно ножче за местата, където има излишен материал, който трябва да бъде премахнат. Посетете и магазин КарпетМакс, в който Ви очакват страхотни решения за покрития на под с лепене.

Къде продават балатуми

Търсите ниски цени? В КарпетМакс ще ги откриете, придружени и от много красота! Не пропускайте шанса да се сдобиете с качествен и издръжлив балатум, който да се кипри в дома Ви дълги години наред. Заемете се с неговото лепене с усмивка на лице, защото то ще протече гладко и приятно.

 

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez