*

КАК /НЕ/ СЕ ГЛЕДА МАЧ ОТ ЕВРОПЕЙСКОТО ПО ФУТБОЛ /видео/

|

На видеото се вижда как мъжът, запален привърженик на турския национален отбор, гледа мача им от европейското първенство. 

В този момент съпругата му го пита защо е ядосан, а той гневно й отвръща да замълчи поне за пет минути и да го остави на спокойствие, защото другият отбор е вкарал гол. Последвалият въпрос от жената - "И сега шампиони ли сме?", тотално вбесява съпруга й, който изригва: 

"Да, шампиони сме. Другите вкарват гол, а ние сме шампиони! Абсолютно нищо не разбираш от футбол. Казах ти преди - никога не гледай мач с мен! Когато гледам мач, се вълнувам много и когато ми задаваш тъпи въпроси, се ядосвам. Също така съм заложил на този мач". 

Ядосаната съпруга излиза от стаята, но решава да си отмъсти. Тя обяснява как е сложила по време на полувремето скрита камера в дневната, а чрез приложение на телефона си ще започне да изключва телевизора на мъжа си в най-интересните моменти от вторите 45 минути. 

Отмъщението става факт, а тотално вбесен от невъзможността да проследи спокойно мача, съпругът изпотрошава цялата техника.

ВНИМАНИЕ: Видеото съдържа нецензурни изрази и НЕ Е подходящо за лица под 18 години! 


ОЩЕ ОТ "ШЕГОВИТ ОБЕКТИВ"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez