*

КАК ДА ПРИВЛЕЧЕМ ЖЕНИТЕ С АРОМАТ?

|
КАК ДА ПРИВЛЕЧЕМ ЖЕНИТЕ С АРОМАТ?

Проучвания установяват, че жените определят като най-важна физическа черта при избора на сексуален партньор това как един мъж ухае и смятат, че той е по-важен от всички останали фактори като социален и материален статус.

Искате ли да миришете на тийнейджърка или искате да започнете да носите истински парфюм, за да привличате жените?

Комплиментът има значение за един джентълмен, особено ако е от някоя красива жена и касае вашето ухание. Ароматът е неоткриваема част от нашия личен стил и има мощен ефект върху спомените.

Ако имате няколко бутилки и тестери на парфюми, наредени на тоалетката ви, те просто излъчват въпроса: „Кой искаш да бъдеш днес?“

Добрият парфюм предлага много ползи, от това да ви направи по-привлекателен, до това да ви помогне да се чувствате по-малко стресирани и по-уверени.

Използвайте типично мъжки аромат, който е изключително пронизващ и привличащ вниманието. Фокусирайте се върху горната си пулсова точка като шията, ухото, гърлото, когато отивате за среща.

Широко се презентира, че флоралните, ориенталските, цитрусовите дървесните и хранителните аромати са по-привлекателни за жените. Маслото от жасмин, ванилия, канела, тиква и анасон кара жената да се отпусне и да им придава сила на афродизиаци.

Използвайте аромати, когато отивате да пазарувате, на нощен клуб, за интимна среща. Не залагайте на сложен аромат с десетки слоеве. Придържайте се с разпознаваеми аромати с прости дървесни или земни базови нотки. Намерете универсален аромат, който харесва вашата дама.

Освен това съществува доста голям страх от злоупотреба с аромати, не бъдете глупави да го правите.

Мъжете и жените се различават по важността, която възлагат на потенциалната половинка. Предишни проучвания показват, че жените оценяват обонятелните сигнали като по-важни от мъжете при избора на половинка. На 717 гимназисти е предоставен въпросник за значението на конкретните сетива в различни ситуации, сред които и избор на партньор. Включихме и съществуващите констатации за по-голямото доверяване на обонятелните сигнали от страна на жените и визуалните сигнали от мъжете, както за избор на партньор, така и по време на сексуална възбуда. Беше установено, че жените оценяват обонятелните знаци значително повече от мъжете в несексуален контекст. Анализът на основните компоненти показва, че отговорите могат да бъдат групирани както от контекста, така и от сетивната модалност. Няма очевидно влияние на сексуалния опит върху сетивното възприятие. Културните различия също са очевидни: гимназисти от извадката оценяват ароматите на тялото по-положително и са по-малко визуално ориентирани от студентите от университетите.

В допълнение към разликите във видовете обонятелна информация, които са от значение за мъжете и жените, относителната стойност на тази информация при подбора на половинки изглежда се различава. Например, младите жени описват аромата на бъдещата половинка като един от най-важните аспекти от привличането. В същото време, студентите от колежа оценяват аромата като по-важна от физическата привлекателност при избора на половинка, за разлика от мъжете, които смятат физическата привлекателност за най-определящата черта в бъдещия партньор.

Констатацията, че обонятелната информация е по-ценна за жените, обикновено има логично еволюционно обяснение. Рабира се, никой не твърди, че иска да усеща унахието на парфюми булгари. Според учените обонянието помага подсъзнателно на жените за осигуряването на генетичната съвместимост на потенциален партньор от мъжки пол като ѝ позволява да подбере алелни комбинации, които да сведат до минимум вредните мутации и максималната защита от болести за потомството.

Въпреки че настоящото проучване открива повечето разлики между средностатистическите мъже и жени по отношение оценката на доходите и атлетизма при избора на партньор, не се наблюдава разлика в стойността на аромата при възникване на романтичен интерес.

Не бива да се споменава, но все пак добрата хигиена трябва да предшества употребата на завлдяващ аромат. В противен случай може да се постигне обратния ефект. Парфюмът само допълва и засилва положителния ефект. В никакъв случай не може да скрие липсата на хигиена.


ОЩЕ ОТ "МОДА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez