*

КАК ДА ПРЕДПАЗИМ АВТОМОБИЛА СИ?

|
КАК ДА ПРЕДПАЗИМ АВТОМОБИЛА СИ?

Питате ли се как да удължите живота на колата си? Ето няколко съвета от специалисти за специалисти.
Много хора в страната смятат себе си за специалисти по автомобилите, просто защото шофират от години. Това не е така. Факт е, че най-много такива хора седят постоянно заврени под капака на своята кола, като непрекъснато подменят авточасти и ремонтират нещо. Това се дължи на факта, че те купуват най-често некачествени части за коли. Поради тази причина съветваме ви да не се доверявате на пишман специалисти, пък дори и да не разбирате нищо от коли. Съветите за поддръжката на колата са прости и се състоят най-вече в това, че когато нещо в колата ви се повреди е добре да се доверите на лицензирани авто къщи, специалисти и най-вече на лицензирани авточасти онлайн, както и магазин за авточасти, за който има добри отзиви.
Освен качествени авто части вие сте длъжни да се снабдите с качествени горива. В противен случай попадате в нещо, като параграф 22. Тоест, вие зареждате колата си с некачествени материали, те на свой ред разрушават колата ви, а в последствие се налага да посещавате сервиз и да давате маса пари за нови avto chasti.
В същото време е добре да избягвате да зареждате своята кола ако на бензиностанцията се намира и цистерната, която зарежда колонките. Просто изчакайте за няколко минути, защото налягането, под което се изстрелва горивото в колонките, размества утайката на дъното на същите тези колонки, от които вие ще заредите своя автомобил. В резултат всички тези частици ще попаднат в резервоара на колата ви, а това няма да се хареса, както на колата, така и на вас зад волана.
Добре е в горещите летни дни да не оставяте на слънце колата си прекалено дълго, защото слънчевите лъчи могат да разрушат, както купето, така и електрониката, а това на свой ред ще ви принуди отново да закупувате авточасти за форд.


ОЩЕ ОТ "МОДЕРЕН ДОМ"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez