*

КАК ДА ИЗБЕРЕТЕ ПРАВИЛНИЯ СМЕСИТЕЛ ЗА МИВКА - СЪВЕТИ ОТ GAUDI DS

|
КАК ДА ИЗБЕРЕТЕ ПРАВИЛНИЯ СМЕСИТЕЛ ЗА МИВКА - СЪВЕТИ ОТ GAUDI DS

Смесителите за мивка, освен удобство и практичност, е добре да ни предложат и други важни характеристики като по-дълъг живот на батерията, намаляване на енергията и водните ресурси колкото се може повече. Благодарение на голямото разнообразие от цветове, размери и форми е изключително лесно да открием този, който да пасва идеално и да е точно по ваш вкус. За да сте сигурни, че сте избрали правилният прочетете следващите няколко реда, в които ще обсъдим някои важни особености.

 

Различни стилове при смесителите за мивки

 

Отдавна смесителите не се приемат просто като средство, което да ни доставя необходимата вода.  Те са една от най-важните части, независимо дали става въпрос за обзавеждане на кухня, баня или друго посещение. Точно заради това, Gaudi DS предлага толкова широка гама продукти. Всеки може да открие точният за него стил във всяко едно отношение. По отношение на монтажа, функционалността и удобството, качеството и естетиката, която носят моделите са много и различни. В зависимост от материалът, от който са изработени ги разделяме на метални, пластмасови и керамични. Разбира се, всеки от материалите предлага различна цена и качество. Двата основни стила, които различаваме по отношение на монтажа на смесители за баня са:

  • Стенни - дори и загубили своята популярност напоследък, при нас ще намерите само качествени модели. Една от причините да не са толкова предпочитани е тази, че не предлагат голямо разнообразие от модели, а от друга страна и ползването им е една идея по-неудобно спрямо другите. Различаваме видове с една или две ръкохватки. Чучурът може да бъде отдолу или отгоре на батерията спрямо предпочитанията. Важно е да отбележим, че при видовете, подходящи за кухня, чучурът задължително се върти;
  • Стоящи - по-предпочитаният стил, благодарение на голямото разнообразие и многото предимства, даващи ни удобство при ползване. Подходящи са както за малки, така и за по-големи мивки, а монтажът им е бърз и лесен. Моделите, които се срещат са отново едноръкохваткови и двуръкохваткови, като на пиедестал застават едноръкохватковите. Причината за това е автоматичното и лесно регулиране на водата, за което е нужно само едно движение.

 

Кои са топ марките

 

В онлайн магазина на Gaudi DS ще намерите продукти на водещи световни марки. Такива са GROHE, Ideal Standart, Espe, Hansgrohe, HOF, Vidima, Bergsee и много други. Само най-доброто, което те предлагат ще намерите на gaudi-ds.com. Всяка марка и модел притежава своите изключителни характеристики, което е изцяло във ваша полза, за да откриете точно това, което търсите. Стандарта, по който топ производителите работят е различен, но независимо на кой от тях се спрете, ние ви гарантираме топ качество и атрактивни цени.

 


ОЩЕ ОТ "МОДА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez