*

ИВАЙЛО ФЛОРОВ ВТОРИ В ИНДИВИДУАЛНАТА НАДПРЕВАРА НА РЕПУБЛИКАНСКИ ПРЕГЛЕД ПО СТРЕЛКОВА ПОДГОТОВКА ЗА СЛУЖИТЕЛИ НА МВР

|

Отборът по стрелба на СК „Спартак - Враца‘‘ при ОД на МВР – Враца взе участие в заключителния етап от Републикански преглед по стрелкова подготовка за служители на МВР, който се проведе от 24 до 28 юни във Варна. Организаторите от Спортна асоциация на МВР и домакините от ОД на МВР – Варна и Център за специализация и професионална подготовка – Варна, на чието стрелбище се проведе първенството, показаха отлична организация и подготовка.   

Врачанските полицаи от мъжкия отбор в състав Ивайло Флоров, Николай Милушев и Петко Петков успяха да влязат в призовата тройка и да спечелят купата за трето място. Целият мъжки състав влезе във финала, като Ивайло Флоров се класира втори в индивидуалната надпревара. Женският отбор, в състав Десислава Иванова и Катя Василева, също след квалификациите влезе на финалната прострелка, като Василева се нареди на четвърто място при жените.

В комплексното класиране купата спечелиха стрелците на ОДМВР – Варна, следвани от отборите на Академия МВР и Дирекция Жандармерия. Врачани останаха със стотни разлика на четвърто място.    

В републиканското първенство взеха участие 17 отбора и общо 89 състезатели.

Следващото състезание, на което стрелците от Враца са организатори е традиционният местен турнир по стрелба с пистолет по случай 5 юли – професионалният празник на служителите от МВР, който ще се проведе на 3 юли от 10:30 часа на стрелбището при УТК „Дъбника“.  


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez