*

ИНЖ.ДЕСИСЛАВА ТОДОРОВА ПОЛОЖИ КЛЕТВА ЗА ТРЕТИ МАНДАТ И ОФИЦИАЛНО ВСТЪПИ В ДЛЪЖНОСТ КАТО КМЕТ НА ОБЩИНА БОРОВАН

|

Избраният за трети мандат кмет на община Борован инж.Десислава Тодорова, новоизбраните общински съветници и кметове на кметства положиха клетва на тържествена сесия на местния парламент. Тя бе свикана от областния управител Малина Николова, която поздрави всички с изборните резултати, пожела им успех и все така отговорно да работят за благото на община Борован. Новият общински съвет, кметове на кметства и кмет на Община Борован се заклеха в рамките на следващите четири година да спазват законите на Република България и да работят в името и благото на община Борован.

Инж.Десислава Тодорова поднесе реч, като благодари на всички жители на общината, които са я подкрепили и пожела ползотворен и успешен мандат на всички 13 съветници в новия Общински съвет. От МК „СЪЮЗ НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СИЛИ “това са: Христо Неделков Донков; Даниел Христов Дилков; Пламен Василев Методиев ; Иглика Атанасова Сълковска ; Павлин Костадинов Бецински ; Марияна Цветомирова Маринова общо 6 съветника, от ПП“ БСП“ са: Петър Станев Петров; Пламен Христов Петров общо 2 – ма съветника и ПП“ГЕРБ“ Иван Димитров Костовски; Георги Георгиев Гетовски, Елка Иванова Николова , Цезар Петров Пенчев и Цено Ценов Цоловски общо 5 съветника.

В дневния ред на първото заседание на новия общински съвет, водено от доайена Христо Неделков с тайно гласуване за председател на общински съвет беше избран Петър Станев.

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez