*

ИНЖ.ДЕСИСЛАВА ТОДОРОВА ДАДЕ СТАРТ НА СВОЯТА ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ!

|

На Централния площад в с. Борован, кандидата за трети мандат за кмет на община Борован, инж.Десислава Тодорова, подкрепена от седем парти обединени в Местна коалиция „Съюз на демократичните сили“ : ПП“СЪЮЗ НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СИЛИ“ ПП“ЗЕМЕДЕЛСКИ НАРОДЕН СЪЮЗ“, ПП“ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ-ДПС“,ПП“ЗЕМЕДЕЛСКИ,СЪЮЗ„АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ“, ПП“ НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ЗА СТАБИЛНОСТ И ВЪЗХОД- НДСВ“, ПП“НОВОТО ВРЕМЕ“ и ПП“ВОЛЯ“). откри своята предизборна кампания. Официални гости на откриването бяха:

1.Явор Хайтов - зам.предесател на ПП"Земеделски народен съюз "

2.Данаил Иванов- представител на областен съвет на СДС

3.Румен Петков- Директор на Основно Иновативно училище Васил Левски- гр.Враца- основател и обрастен управител на ПП"СДС"

4. Георги Героргиев - кандидат за кмет на с.Манастирище от ПП"Земеделски народен съюз "

Редом до инж. Тодорова, бяха застанали, кандидатите за кметове на населените места и кандидатите и за общински съветници. Водещ на мероприятието направи кратко представяне на всеки един кандидат за кмет на кметство и кандидатите за общински съветници. Своето слово инж.Десислава Тодорова започна с думите. „Скъпи жители на община Борован, след осем години, изпълнени с много положителни емоции, трудности и разочарования за трети път заставам пред вас, с открито лице и чиста съвест, уверена в себе си за да поискам отново доверието и подкрепата ви. Готова съм да застана лице в лице с моите опоненти, придържайки се към една толерантна кампания, но няма да позволя да се тиражират лъжи в публичното пространство. Твърдо съм решена да се боря за трети кметски мандат в община Борован. В рамките на осем години успях да изградя нов стил на управление с ясна визия за развитие на нашата община.

След това тя направи кратък отчет на своята осемгодишна работа. Като кмет на община Борован, припомни на жителите, че при постъпването си през първият мандат е заварила община Борован в тежка финансова криза с дълг от 6 000 000.00 /шест милиона/, а сега този дългът е стопен до 1 000 000.00 /един милион/. Дългът е намален благодарение на изготвена финансова програма за стабилизация на общината от нея и нейният екип. През осемте години на управление в общината са вкарани различни инвестиции по проекти и програми възлизащи на 27 000 000.00 /двадесет и седем/ милиона, които са използвани за асфалтиране на улици, ремонт и рехабилитация на пътища, обновяване на сгради – кметства и читалища, модернизиране на здравни завадения, изграждане на нов мост в село Малорад, изграждане на културно информационен център, изграждане на спортни площадки, обновяване на паркове и градини, изграждане на параклис в село Сираково и др. От направеното до момента, предстои още реализирането на два мащабни проекта за рехабилитация на пътища във всички населени места на територията на община Борован, както и реконструкция на водоснабдителните системи в селата : Малорад, Добролево, Нивянин и Сираково. Освен обновяване облика на общината, кандидат кмета сподели, че е горда от социалната политика, която е водела в рамките на нейното управление. “ Да осигурявам грижи за възрастните, болните и самотно живеещите в общината, децата настанени в институциите, учениците и децата от детските градини“ това са били приоритетни дейности през тези два мандата. Реализирани са множество социални и образователни проекти – осигурявайки домашни помощници и лични асистенти за хората в неравностойно положение, осигурена е безплатна храна за най-бедните, социално слабите и самотно живеещите, полагани са грижи за децата настанени в институциите. Всички тези резултати доказват, че с грижа за хората, амбиция и много работа се случват нещата. Към своите избиратели инж.Десислава Тодорова се обърна с посланието:

„Искам да благодаря на всички вас, които за осем години ме подкрепяхте и ми гласувахте доверие. Имаме още работа, проекти и идеи, които смятам заедно да реализираме с вас и за вас, жителите на община Борован. Нашите резултати са видими. За мен на първо място са хората, винаги съм била и отново заставам с открито лице и грижа към жителите на община Борован. Работила съм, и съм се водела единствено и само от интересите и благополучията на хората. През всичките тези години вие ми вдъхвахте увереност и ме подкрепяхте с думите: „НИЕ СМЕ С ТЕБ“.

Отново заставам пред вас с лицето си, искайки вашата подкрепа за трети мандат, защото властта е на хората и само в името на хората. Смело твърдя, че в двата си мандата съм била и ще бъда една от вас! Управлявате Вие, а не един човек! Разчитам на вашата подкрепа за да продължим заедно напред в името на община Борован, защото „ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ“!

През следващите четири години ние заедно с вас ще продължим да градим. Доказах Ви колко отговорно мога да работя и имам сили и амбиции да продължа смело напред.

Желая на всички здраве и щастие и вярвам в по-доброто бъдеще на нашата община

Гласувайте на 27 октомври с номер 67 в бюлетината: За мен, Вашия кмет на община Борован, за моите кандидати за кметове на селата Малорад, Добролево и Нивянин и за моята листа за общински съветници. Всички ние сме доказани, знаещи, можещи, успешни и хора с открити лица.

Не забравяйте: ВЛАСТТА Е НА ХОРАТА. Вашият номер на предстоящите местни избори на 27 октомври е само един: НОМЕР 67.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление !


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez