*

ИНЖ. ДЕСИСЛАВА ТОДОРОВА С ПОЗДРАВ ЗА ДЕНЯ НА БЪЛГАРСКАТА ОБЩИНА

|
ИНЖ. ДЕСИСЛАВА ТОДОРОВА С ПОЗДРАВ ЗА ДЕНЯ НА БЪЛГАРСКАТА ОБЩИНА

ОБЩИНА БОРОВАН

 

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

По случай 12 октомври- Ден на Българската община

 

Уважаеми колеги,

Поздравявам Ви с Вашия професионален празник – Деня на българската община.

Днес местните власти в цялата страна честват своя празник за 20-ти път, след като през 1998 г. делегатите на Общото събрание на Националното сдружение на общините вземат решение отбелязването на Деня на българската община да бъде 12 октомври. Българската община е един постоянен процес на развитие и приемственост.

Всички ние, работещите в структурата на местното самоуправление, носим отговорността за решенията и действията си пред жителите на община Борован. Основното ни призвание е да работим за подобряването условията на живот в нашата община, да оправдаем очакванията на нейните жители за по-добър и по-достоен живот. Само обединени от общата кауза можем да превърнем община Борован в по-красиво, модерно и уютно място за живеене.

На Вашия ден се обръщам с огромна благодарност и признателност за труда и професионализма Ви, с които работите за успешното местно самоуправление. Пожелавам на всички много успехи и воля за справяне с предизвикателствата на нашето време.

 

 

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

 

 

инж. Десислава Тодорова                                                                                           12.10.2018г.

Кмет на община Борован                                                                                               с. Борован

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

ВМРО това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez