*

ИНЖ. ДЕСИСЛАВА ТОДОРОВА ОМЪЖИ ПЪРВОРОДНАТА СИ ДЪЩЕРЯ

|

Кметът на община Борован инж. Десислава Тодорова омъжи първородната си дъщеря Лора Руменова Велчева от Враца,  която сключи граждански и църковен брак с  Мишел Димитров Михайлов  от Горна Оряховица

Сватбената церемония се състоя  на 2 септември 2017 г. във Велико Търново,  кумове на младото семейство бяха семейство Ралица и Радослав Великови от Велико Търново.

Младото семейство беше венчано лично от кмета на община Велико Търново Даниел Панов.  След церемонията по сключване на гражданския брак бе  сключен и църковен брак в Катедрален храм „Рождество богородично“ в старопрестолния град.

Младоженците посрещнаха своите гости /около 200 души/ в местността „Света гора“.

По време на тържеството бяха изпълнени всички български традиционни обичаи  по време на сватба. За доброто настроение и веселието се погрижи оркестър от София

След сключването на своя граждански брак младоженците Лора Руменова Михайлова и Мишел Димитров Михайлов ще живеят в столицата.

Лора Михайлова е завършила магистратура в СУ “Св. Климент Охридски“ и работи в Изпълнителна агенция по лозата  и  виното към МЗХ.

Мишел Михайлов е завършил Национална спортна академия “Васил Левски“, специалност "Треньор по борба", в момента е национален състезател в Националния отбор на България по борба.

“Любовта и животът са една приказка с общо начало и преплетени пътища, защото любовта е, която дарява живот!

Любовта не е само миг от вечността, тя е безгранична и вечна.

Когато пътищата се преплитат, когато искате да задържите мига завинаги подарете си семейство създадено с Любов!

Бъдете смели, отдайте се един на друг и ще постигнете много!

Но не изгубвайте себе си, защото бракът не е любов с окови, не е затвор за личната свобода,не е капан за душите!

Бъдете два бряга, но стройте мостове помежду си!

Бъдете два океана, но свързани с твърда земя!

Бъдете влюбени и като струните на китарата

бъдете способни да свирите заедно в хармонична мелодия, без да се заглушава уникалния тон на всяка струна!

Бъдете честити!

Честит празник, скъпи  мои деца! Направихте ни безкрайно щастливи, скрепявайки с брак любовта си. Нека никой не може да разруши свещените връзки на брака ви и вие носите светлината в очите си, чак до сетния си дъх. Бъдете безкрайно щастливи!

С цялата си любов и подкрепа  Ви поднасям  моите пожелания за безкрайно щастие и любов!”, бяха думите на инж. Десислава Тодорова към младото семейство.

 

 

 

 

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez