*

ИНИЦИАТИВА НА КМЕТА НА ОБЩИНА БОРОВАН ИНЖ.ДЕСИСЛАВА ТОДОРОВА „ПО КОЛЕДА СЕ СЛУЧВАТ ЧУДЕСА - ДА СТОПЛИМ СЪРЦЕТО НА ДЕТЕ“

|
ИНИЦИАТИВА НА КМЕТА НА ОБЩИНА БОРОВАН ИНЖ.ДЕСИСЛАВА ТОДОРОВА „ПО КОЛЕДА СЕ СЛУЧВАТ ЧУДЕСА - ДА СТОПЛИМ СЪРЦЕТО НА ДЕТЕ“

Във фоайето на общинска администрация Борован на 06.12.2019г. ще бъде поставена кутия, в която всяко дете от детските градини и основните училища в община Борован, ще може да пусне своето писмо с желание за подарък до Дядо Коледа /на стойност до 200 лв./. Комисия от общинска администрация Борован в присъствието на кмета на общината, ще избере на случаен принцип /чрез томбола/ едно дете, на което ще бъде изпълнено коледното желание и то ще получи своя подарък от кмета на община Борован инж. Десислава Тодорова. На18.12.2019г. ще бъде избрано детето, което ще получи подарък. На 20.12.2019г.ще бъде връчен подаръка. Целта на инициативата е да стоплим сърцето на едно дете в навечерието на Коледа и да покажем, че на Коледа се случват чудеса.

 

На 06.12.2019г./Никулден/ от 10:30 ч. в църквата „Св. Николай“ с. Борован, ще се проведе традиционен рибен курбан и празничен водосвет за здраве на жителите на община Борован. Под патронажа на кмета на община Борован инж. Десислава Тодорова с любезното съдействие на дарителя „Акваленд - БВБ“ ООД гр.София. На курбана ще бъде раздадена риба и боб чорба за здраве на жителите и гостите на община Борован

 

От 17:00ч. на Централен площад с. Борован ще се веселим със забавна програма подготвена от възпитаниците на ЦПЛР „Маша Белмустакова“- Борован и ЦНСТ – Борован, след което следва тържествено запалване на светлините на общинската коледна елха от Кмета на Община Борован – инж. Десислава Тодорова и пищна фойерверк програма.

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez