*

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ВРАЦА

|
ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ВРАЦА

На 25.10.2017г., на територията на община Враца е проведена специализирана полицейска операция с цел противодействие на незаконната миграция. Извършени са проверки на лица от рискови държави и  места за подслон. Нарушения не са установени.                                              

След оперативно-следствени действия  е установено лицето счупило панорамно стъкло на лек автомобил „Опел“ и откраднало музикална уредба от автомобила. Деянието  е извършено  на 14.10.2017г. в гр. Враца,  а извършител е малолетно лице от гр. Враца.

 

На 25.10.2017г., при проверка  в частен дом в село Градешница,  е намерена  и иззета самоделно направена пушка.

 

На 25.10.2017г., след оперативно-следствени действия, в частен дом в село Градешница са намерени  и иззети цигари без български акцизен бандерол.

              

      На 25.10.2017 г.,  в  РУ - Мездра  е постъпил сигнал за кражба на вещи и предмети от частен дом в гр. Мездра. Полицейските служители са установили, че кражбата  е извършена от лицето Т.У./40г./ от гр. Мездра. Мъжът  е задържан в РУ Мездра.

 

На 25.10.2017г., на територията на РУ-Оряхово е проведена специализирана операция с цел: противодействие на конвенционалната престъпност, осъществяване на превенция, пресичане и разкриване на престъпления и осигуряване на обществения ред и безопасността на движението. Проверени са 64 МПС и 95 лица. Констатирани са  5 нарушения.

 

На 25.10.2017г., на територията на РУ-Роман е проведена специализирана полицейска операция за установяване на малолетни и непълнолетни лица в и около увеселителни питейни заведения, проверки за наличие на стоки без акцизен бандерол, повишаване чувството за сигурност на гражданите, противодействие на битовата престъпност, превантивни мерки срещу престъпления от всякакъв вид. Проверени са 40 лица, 7  МПС, 2 питейни заведения. Установени са 3 нарушения.

 


ОЩЕ ОТ "СИНЯ ЛАМПА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez