*

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН НА ОД МВР-ВРАЦА

|
ИНФОРМАЦИОНЕН  БЮЛЕТИН НА ОД МВР-ВРАЦА

 

На 19.01.2022г., в 21.00ч. на улица в гр.Враца е извършена проверка на 23-годишен жител на същия град.  Намерена  е кутия съдържаща канабис. Лицето  е задържано  в РУ Враца. Образувано  е досъдебно производство по чл.354а, ал.3 от НК.

 

 

На 19.01.2022г., на територията обслужвана от УП“Дъбника“-гр.Враца  е проведена специализирана полицейска операция с цел противодействие на битовата престъпност, превантивни мерки срещу престъпления от всякакъв вид. Проверени са 12 лица и 7 автомобила. Установени са 2 нарушения на Закона за движение по пътищата.

 

На 19.01.2022г.,  в с.Борован е установено неправомерно присъединяване на частен дом към ел. мрежата на ЧЕЗ. Образувано е  бързо полицейско производство по чл234В, ал.1 от НК.

 

На 18/19.01.2022г.,  на територията на РУ-Бяла Слатина е проведена специализирана операция с цел:  противодействие на контрабандата и разпространението на акцизни стоки, наркотични вещества, установяване на водачи управляващи МПС след употреба на алкохол или други упойващи вещества. Проверени са 15 автомобила и 20 лица. Съставени са 1 акт, 2 фиша и 6 ел.фиша по Закона за движение по пътищата.

 

На 19.01.2022г., на територията на РУ Мездра е проведена специализирана операция  за противодействие на битовата престъпност. В с. Дърманци, в микробус паркиран пред частен имот са намерени  дърва за огрев  без горска марка и без превозен билет. Служители на Държавно горско стопанство-Берковица са съставили  акт на двама жители на гр.Мездра.

В дворно място  в село Ослен Криводол са установени складирани дърва за огрев без горска марка. Съставен е акт по Закона за горите.

 

На 19/20.01.2022г., на територията на РУ-Оряхово е проведена специализирана операция с цел  противодействие на конвенционалната престъпност в малките населени места, опазване на обществения ред, контрол на пътното движение. Проверени са 11 автомобила и 23 лица. Съставени са 3 фиша и 28 ел.фиша по Закона за движение по пътищата.

 

 

 


ОЩЕ ОТ "СИНЯ ЛАМПА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez