*

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН НА ОД МВР-ВРАЦА

|
ИНФОРМАЦИОНЕН  БЮЛЕТИН НА ОД МВР-ВРАЦА

 

След оперативно-следствени действия на служители на УП Криводол са установени лицата, които на 13.11.2021г. счупили два прозореца на къща в гр.Криводол. Съпричастни към деянието са три непълнолетни лица, които са разпитани в присъствието на техните родители.

 

 

На 11.01.2022г.,  в село  Три кладенци е извършена проверка на лек автомобил  управляван от 27-годишен жител на селото. Установено е, че водачът е неправоспособен. Образувано  е бързо полицейско производство.

 

На 11.01.2022г., в 21:50ч. в с.Бутан е спрян за проверка мотопед   без регистрационна табела,  управляван от 32-годишен мъж от същото село. Водачът е неправоспособен. Съставени са 2 акта по Закона за движение по пътищата.

 

На 11/12.01.2022г., на територията на РУ-Козлодуй е проведена специализирана операция с цел противодействие на  битовата престъпност. Проверени са 19 МПС и 28  лица. Съставени са 3 акта и 2 фиша по Закона за движение по пътищата. Специализирана операция със същата цел е проведена  и на територията на РУ Оряхово. Проверени са 9  автомобили  15 лица. Съставени са 15 фиша по ЗДвП.

 

На 11.01.2022г., около 17:30ч.  на кръстовището на  бул.“Мито Орозов“ и бул.“България“ в гр.Враца, в бетонна разделителна мантинела катастрофирал служебен автомобил на ОД МВР Враца. Водачът на автомобила е прегледан в ЦСМП-Враца и освободен за домашно лечение. Вторият полицейски служител е с множество контузии и наранявания,  транспортиран е  в болница  в гр. София. Пробата за алкохол на водача е отрицателна. Образувано е следствено дело.

 

 


ОЩЕ ОТ "СИНЯ ЛАМПА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez