*

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН НА ОД МВР-ВРАЦА

|
ИНФОРМАЦИОНЕН  БЮЛЕТИН НА ОД МВР-ВРАЦА

 

На 26.10.2021г., след оперативно-следствени действия  служители на РУ Бяла Слатина са извършили претърсване в частен дом в същия град. Намерен е самоделно изработен пистолет. Образувано   е досъдебно производство.

 

 

26.10.2021г., в с.Соколаре е извършена проверка в частен  дом обитава от 32-годишен мъж. По време на проверката, мъжът изхвърлил пликче съдържащо суха листна маса-„чай за пушене“. Образувано  е досъдебно производство  по чл.354А,ал.3. Лицето  е задържано за срок до 24 часа  в РУ Бяла Слатина.

 

На 26.10.2021г. , за времето от 07.00ч. до 19.00ч. на територията на РУ-Бяла Слатина е проведена специализирана операция с превантивна цел. Извършени са проверки на  15 МПС и 20 лица.  Съставени са 3 фиша по Закона за движение по пътищата  и 1 акт по Закона за българските лични документи.

 

На 26.10.2021г., по време на специализирана операция на територията на РУ Козлодуй, между селата Манастирище и Бързина е спрян за проверка  мотоциклет без поставена регистрационна табела, управляван от 38-годишен жител на село Бързина. Установено  е, че водачът е неправоспособен. Съставени са 2 акта по Закона за движение по пътищата. Образувано  е бързо полицейско производство. По време на операцията  е извършено претърсване  в двора на частен имот в гр.Козлодуй. Установени  са  дърва за огрев, без горска марка и документи за произход.    

 

На 25/26.10.2021г.,  на територията на РУ-Оряхово е проведена специализирана операция с цел противодействие на  конвенционалната престъпност в малките населени места. Проверени са 5 автомобила  и 11 лица. Съставени са 3 фиша по Закона за движение по пътищата.

 

На 26.10.2021г., служители на РУ Роман са извършили проверка  в магазин в същия град. Намерени  и  иззети са цигари без български акцизен бандерол. Съставен е акт по Закона за акцизите и данъчните складове.

 

 


ОЩЕ ОТ "СИНЯ ЛАМПА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez