*

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН НА ОД МВР-ВРАЦА

|
ИНФОРМАЦИОНЕН  БЮЛЕТИН НА ОД МВР-ВРАЦА

 

На 11/12.10.2021г.,  на територията на РУ-Бяла Слатина е проведена специализирана операция с превантивна цел:  противодействие на контрабандата и разпространението на акцизни стоки, наркотични вещества, установяване на водачи управляващи МПС след употреба на алкохол или други упойващи вещества. Проверени са 8 МПС и 15 лица. Съставени са 4 ел.фиша по Закона за движение по пътищата.

 

 

На 12.10.2021г., на територията на РУ Мездра е проведена специализирана операция  по линия „Противодействие на престъпността“. След оперативно-следствени действия   е извършено претърсване  в частен дом в село Цаконица. Намерени  и иззети са незаконно притежавани: ловна пушка с боеприпаси за нея , въздушна пушка, газов пистолет, Стоп-палка по образец на МВР. Работата по случая продължава.

 

На 12/13.10.2021г., на територията на РУ-Оряхово е проведена специализирана операция с цел  противодействие на конвенционалната престъпност в малките населени места, опазване на обществения ред, контрол на пътното движение. Извършени са проверки на 15 автомобила и 23 б лица. Констатирани са 11 нарушения, които са санкционирани с  2 акта и 8 фиша по ЗДвП, 1 акт по Кодекса за застраховането.

 

 


ОЩЕ ОТ "СИНЯ ЛАМПА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez