*

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН НА ОД МВР-ВРАЦА

|
ИНФОРМАЦИОНЕН  БЮЛЕТИН НА ОД МВР-ВРАЦА

 

            На 13.07.2011г., в УП Криводол е получено съобщение, че за времето от 11 юли до 14 юли 20211г., от автомобил паркиран в село Галатин, неизвестно лице откраднало мобилен телефон. Полицейските служители са установили, че деянието  е извършено от жител на гр.Грамада. Телефонът е върнат на собственика.

 

На 15.07.2011г.,  около 22:00ч. в гр. Бяла Слатина  е спрян за проверка лек автомобил управляван от 18-годишен жител на село Борован.Установено  е, че водачът е неправоспособен, а регистрационните табели са издадени за друго МПС. Образувано е бързо полицейско производство. Проверката  е извършена  в рамките са специализирана операция, по време  която са проверени   45 МПС и 58 лица.

 

На 15.07.2021г., за времето от 08.00ч. до 20.00ч. на територията на РУ-Козлодуй е проведена специализирана операция с цел МВР и противодействие и превенция на битовата престъпност, контрол на автомобилното движение. Установените нарушения са санкционирани по ЗДвП и по Закона за българските лични документи.

 

На 15.07.2021г.,  на територията на РУ-Оряхово е проведена специализирана операция с цел противодействие на конвенционалната престъпност в малките населени места, опазване на обществения ред, контрол на пътното движение. В 19.00 часа в с. Лесковец е извършена проверка на мотопед без регистрационен номер, управляван от жител на същото село. Установено е, че водачът е неправоспособен. Съставени са 2 акта по ЗДвП. В  21.40 часа в с. Остров, при проверка на  мотопед  без регистрационен номер, е установено, че водачът е неправоспособен. Образувано  е бързо полицейско производство.

 


ОЩЕ ОТ "СИНЯ ЛАМПА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez