*

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН НА ОД МВР-ВРАЦА

|
ИНФОРМАЦИОНЕН  БЮЛЕТИН НА ОД МВР-ВРАЦА

 

След оперативно-следствени действия на служители на УП- Криводол е установено лицето, което на 13.10.2020г. счупило две огледала и панорамно стъкло на лек автомобил. Деянието  е извършено от 21-годишен жител на гр. Видин.

 

 

На 26.11.2020г., на територията на РУ-Бяла Слатина е проведена специализирана операция  с превантивна  цел: противодействие на контрабандата и разпространението на акцизни стоки, наркотични вещества, установяване на водачи управляващи МПС след употреба на алкохол или други упойващи вещества. Проверени са 15 МПС и 26 лица. Съставени са 2 акта и 6 фиша по Закона за движение по пътищата.

 

На 26.11.2020г., на територията на РУ Мездра е  проведена специализирана операция по линия „Противодействие на разпространението на акцизни стоки без български акцизен бандерол“. При проверка на жител на село Буковлък, обл.Плевен са намерени  и иззети 3 плика съдържащи ситно нарязан тютюн. Съставен  е акт по Закона за акцизите и данъчните складове.

 

На 26.11.2020г., служители на РУ Оряхово  са съставели 1 акт и 20 ел. фиша по Закона за движение по пътищата. Проверени са 13 автомобила  и 29 лица.  Санкциите са наложени  в рамките на специализирана операция с превантивна цел.

 

 


ОЩЕ ОТ "СИНЯ ЛАМПА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez