*

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН НА ОД МВР-ВРАЦА

|
ИНФОРМАЦИОНЕН  БЮЛЕТИН НА ОД МВР-ВРАЦА

 

На 25.11.2020г., за времето от 14.00ч. до 22.00ч. на територията на ж.к.“Металург“, ж.к.“Сениче“ и ж.к. „Дъбника“ в гр.Враца, Индустриална зона „Изток“, Ученически комплекс, с.Веслец и с.Костелево е проведена специализирана полицейска операция с превантивна цел: установяване на малолетни и непълнолетни лица в и около нощните увеселителни питейни заведения, проверки за наличие на стоки без акцизен бандерол, повишаване чувството за сигурност на гражданите, противодействие на битовата престъпност. Проверени са 12 лица, 8 МПС, районите около училищни сгради. Установени са 4 нарушения на Закона за движение по пътищата.

 

 

На 25.11.2020г., на територията на РУ-Бяла Слатина е проведена специализирана операция  с цел:  противодействие на контрабандата и разпространението на акцизни стоки, наркотични вещества, установяване на водачи управляващи МПС след употреба на алкохол

Проверени са 17 МПС и 21 лица Съставени са 2 акта и 8 ел. фиша по Закона за движение по пътищата, 1 акт по Кодекса за застраховането.

 

На 25.11.2020г., служители на РУ-Оряхово са установили неправомерно  присъединяване на частен дом към електроразпределителната мрежа на ЧЕЗ. Нарушението  е установено  в имот в гр.Оряхово. Образувано  е досъдебно производство.

 

На 25.11.2020 г.,  на територията на РУ Оряхово е проведена  специализирана операция с цел противодействие на конвенционалната престъпност в малките населени места, опазване на обществения ред, контрол на пътното движение. Проверени са 17 автомобила и   29 лица. Констатирани са 26 нарушения, които са санкционирани  с 1 акт и 19 ел. фиша по Закона за движение по пътищата, 3 акта по Закона за българските лични документи.

 

На 25.11.2020 г., в РУ- Роман е получен сигнал  за кражба на 300 лева от лек автомобил, паркиран на улица  в гр. Роман. След оперативно-следствени действия  е установено, че деянието  е извършено от непълнолетно, криминално проявено лице от гр.Роман.

 

 


ОЩЕ ОТ "СИНЯ ЛАМПА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez