*

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН НА ОД МВР-ВРАЦА

|
ИНФОРМАЦИОНЕН  БЮЛЕТИН НА ОД МВР-ВРАЦА

 

Непълнолетен жител на село Търнава е задържан  като съпричастен към извършен въоръжен грабеж  в игрална зала в с.Борован.  В жилището му са открити канабис и  боеприпаси от различен калибър. Работата по случая продължава.

 

 

На 22.11.2020г., на територията на РУ-Бяла Слатина е проведена специализирана операция  с превантивна цел: противодействие на контрабандата и разпространението на акцизни стоки, наркотични вещества, установяване на водачи управляващи МПС след употреба на алкохол или други упойващи вещества. Съставени са 10 ел. фиша по Закона за движение по пътищата.

 

На 22.11.2020г., в  с.Крушовица е спрян за проверка лек автомобил  управляван от 23-годишен жител на същото село. Установено  е, че водачът е неправоспособен. Регистрационните табели на автомобила са свалени и иззети.

 

На 22.11.2020г., в  21.50ч. в с.Селановци е извършена проверка на лек автомобил  „Ауди А4“,  управляван от 22-годишен жител на същото село. Установено  е, че автомобилът  е с прекратена регистрация.  Съставен  е акт по Закона за движение по пътищата.

 

На 22.11.2020 г.,  на територията на РУ Оряхово е проведена специализирана операция с цел противодействие на конвенционалната престъпност в малките населени места, опазване на обществения ред, контрол на пътното движение. Извършени са проверки на  17  автомобила и   27 лица. Съставени са 4 акта и 4 фиша по Закона за движение по пътищата.

 

 


ОЩЕ ОТ "СИНЯ ЛАМПА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez