*

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН НА ОД МВР-ВРАЦА

|
ИНФОРМАЦИОНЕН  БЮЛЕТИН НА ОД МВР-ВРАЦА

 

На 18.10.2020г., по време на специализирана операция е извършена проверка в частен дом в село  Алтимир. Намерени  и иззети са кутии  с цигари, пакети  с тютюн,  345 литра  алкохол без бандерол. Проверката  е извършена в рамките на специализирана операция на служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност”- ОД МВР Враца.

 

                       

На 18.10.2020г., в  11.45 ч. в гр.Бяла Слатина е с9прян за проверка  лек автомобил „Ауди-А6“,  управляван от 36-годишен мъж от  същия град. Пробата за алкохол е положителна - 1,46 промила. Образувано  е бързо полицейско производство.

 

На 18.10.2020г., на територията на РУ-Бяла Слатина е проведена специализирана операция  с цел   противодействие на контрабандата и разпространението на акцизни стоки, тютюнeви изделия, установяване на водачи управляващи МПС.  Проверени са 14 МПС и 24 лица. Съставени  са 2 акта и 3 ел.фиша по Закона за движение по пътищата, 1 акт по Закона за българските лични документи.

 

На 18.10.2020 г., на територията на РУ Оряхово е проведена специализирана операция с цел противодействие на конвенционалната престъпност в малките населени места, опазване на обществения ред, контрол на пътното движение. Проверени  са 11 автомобила и 17 лица.  Съставени са  6 фиша по Закона за движение по пътищата.

 

На 18.10.2020год., служители на РСПБЗН Оряхово са загасили пожар в дървена постройка в частен имот в гр.Мизия. След оперативно-следствени действия  е установено, че пожара  е умишлено предизвикан от жителка на гр. Мизия.Работата по случая продължава.

 

 

 


ОЩЕ ОТ "СИНЯ ЛАМПА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez