*

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН НА ОД МВР-ВРАЦА

|
ИНФОРМАЦИОНЕН  БЮЛЕТИН НА ОД МВР-ВРАЦА

 

На 12.08.2020г., на територията на община Козлодуй е проведена специализирана полицейска операция с цел противодействие на незаконната миграция. Извършени са проверки  в 7 места за подслон, частни адреси на които пребивават чужди граждани, търговски обекти, фирми с чуждестранно участие. Няма констатирани нарушения,  не са  установени незаконно пребиваващи чужди граждани.

 

                       

На 06.08.2020г., в РУ Враца е постъпил сигнал от жител на гр.Враца, който заявил, че на същото дата на кръстовище  в гр. Враца, непознато за него лице, водач на лек автомобил „БМВ“, след като му отправило ругатни  и обиди, слязло от автомобила с и и счупило   странично огледало за задно виждане на управлявания от жалбоподателя автомобил „Ситроен“. След оперативно-следствени действия   е установено, че извършител на деянието  е 30-годишен мъж от гр. Враца.

 

На 12.08.2020 г., за времето от 09.00ч. до 12.00ч. и от 13.00 до 17.00 на територията на РУ-Бяла Слатина е проведена специализирана операция  с превантивна цел. Съставени са 32 ел. фиша по Закона за движение по пътищата.

 

На 12.08.2020год., на територията на с. Хърлец, общ.Козлодуй, е проведена специализирана операция с цел издирване и установяване на лица извършващи нерегламентирани теренни разкопки и занимаващи се с иманярска дейност. Извършена  е проверка на  античната крепост „Аугуста“. Нарушения не са установени.

 

 

На 12/13.08.2020г., на територията на РУ Оряхово е проведена специализирана операция с цел: противодействие на конвенционалната престъпност в малките населени места, опазване на обществения ред, контрол на пътното движение. Проверени са  9 автомобила и 14 лица. За установени нарушения са съставени 1 акт, 5 фиша, 24 ел.фиша по Закона за движение по пътищата.

 

 


ОЩЕ ОТ "СИНЯ ЛАМПА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez