*

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН НА ОД МВР-ВРАЦА

|
ИНФОРМАЦИОНЕН  БЮЛЕТИН НА ОД МВР-ВРАЦА

 

На 22.06.2020г., в 00.15ч. в РУ-Враца е получено съобщение за пожар  в къща в гр. Враца. Огънят е загасен от служители на РСПБЗН-Враца. Изгорели са гредоред и  покривната  конструкция  на къщата. Причини и щети - в процес на изясняване. Образувано  е досъдебно производство.

 

 

На 21.06.2020г., в 05.00ч. в РУ-Бяла Слатина  е получен сигнал за побой  пред заведение в централната част на с.Бъркачево. От извършените  разпити на свидетели е установено, че 39-годишен мъж от гр. Враца бутнал от веранда пред заведението 29-годишен жител на село Враняк. Същият е транспортиран и настанен в болница  в гр.Враца Извършителят на деянието  е задържан в РУ Враца. Образувано  е досъдебно производство.

 

На 21.06.2020 г., за времето от 09.00ч. до 22.00ч. на територията на РУ-Бяла  Слатина са проведени две  специализирани операции с цел: противодействие на контрабандата и разпространението на акцизни стоки, наркотични вещества,  установяване на водачи управляващи МПС след употреба на алкохол и упойващи вещества. Проверени са 58 МПС и   83 бр. лица. Съставени са 2 акта и 10 фиша по Закона за движение по пътищата, 7 акта по Закона за българските лични документи.

 

На 21.06.2020г., в 05.05ч. в РУ-Бяла Слатина  е получен сигнал за пожар в земеделски блок с ечемик в землището на гр. Бяла Слатина. Огънят  е унищожил около един декар от насажденията. Пожарът е загасен от служители на  ПБЗНС-Бяла Слатина. Образувано  е досъдебно производство.

 

На 20/21.06.2020г., на територията на РУ Оряхово е проведена специализирана операция по линия на  противодействие на конвенционалната престъпност в малките населени места, опазване на обществения ред, контрол на пътното движение. Извършени са проверки на 14 автомобила и 24 лица. Съставени са 2 акта и 7 фиша по Закона за движение по пътищата.

 

 

 


ОЩЕ ОТ "СИНЯ ЛАМПА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez