*

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН НА ОД МВР-ВРАЦА

|
ИНФОРМАЦИОНЕН  БЮЛЕТИН НА ОД МВР-ВРАЦА

 

На 12.05.2020г., в 14.10ч. в РУ-Бяла Слатина е получен сигнал за скандал на улица  в града. От извършената проверка е установено, че 58-годишен мъж със собственият си лек автомобил избутва паркиран пред гаража  му  друг лек автомобил, собственост  на жител на гр. Бяла Слатина. Пробата за алкохол е положителна- 1,72 промила.  Съставен  е акт по Закона за движение пои пътищата. Образувано  е досъдебно производство.

 

 

На 12.05.2020 г., за времето от 07.00ч. до 19.00ч. на територията на РУ-Бяла Слатина е проведена специализирана операция  с цел: противодействие на контрабандата и разпространението на акцизни стоки, наркотични вещества, битовата престъпност,  проверки за нарушаване на наложена карантина в домашни условия.  Проверени са 10 МПС и 15 лица.

Съставени са 3 акта, 2 фиша и 3 ел. фиша по Закона за движение по пътищата, 2 акта по Закона за българските лични документи.

 

На 12.05.2020 г. в 12:25 ч., служители на РСПБЗН-Мездра са потушили пожар  в стопанска постройка в землището на гр. Мездра. Установено  е, че пожарът е възникнал след проявена непредпазливост при боравене с открит огън – барбекю.  Напълно изгорели са две стопански постройки. Образувано   е досъдебно производство.

 

На 11.05.2020г., в 22.05ч. служители на РУ Козлодуй са извършили проверка в жилището на 30-годишно лице с наложена домашна карантина  в село Манастирище. Установено  е, че лицето не спазва наложената му мярка. Образувана  е досъдебно производство.

 

На 12.05.2020г., в 15.35ч. в гр.Козлодуй е спрян за проверка лек автомобил „Ауди“, управляван от жител на село с.Софрониево. Установено  е, че водачът  е с отнето свидетелство за правоуправление на МПС. Регистрационните табели са свалени, съставен  е акт по Закона за движение по пътищата.

 

 

 

 

 


ОЩЕ ОТ "СИНЯ ЛАМПА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez