*

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН НА ОД МВР-ВРАЦА

|
ИНФОРМАЦИОНЕН  БЮЛЕТИН НА ОД МВР-ВРАЦА

 

На 04.05.2020., в УП-Борован е получено съобщение за кражба на хранителни продукти от складово помещение на детската градина в село Добролево. Полицейските служители са установили, че кражбата  е извършена от две  лица от същото. Образувано  е бързо полицейско производство.

 

 

На 04.05.2020г. , служители на РУ Бяла Слатина са образували бързо полицейско производство за нарушаване на противоепидемичните мерки. Установено  е, че на 04.05.2020г., 22-годишен жител на село Попица  нарушил наложената му домашна карантина.

 

На 04.05.2020г., на  територията на РУ-Бяла Слатина е проведена специализирана операция  с превантивна цел:  противодействие на контрабандата и разпространението на акцизни стоки, наркотични вещества, битовата престъпност. Проверени са 14 МПС и 17 лица.

 

На 04.05.2020г., на територията на РУ Мездра е проведена специализирана операция  по линия „Противодействие разпространението на наркотици“. Извършени са проверки в районите на  5 училища, 11 лица, 5 МПС.  Нарушения не са установени.

 

На 04.05.2020г., служители на РУ-Козлодуй и служители Държавно горско стопанство- Оряхово са извършили проверки в два частни имота  в село. Михайлово. Намерени са незаконно добити дърва без  контролна горска марка и документи за добив. Съставени са актове по Закона за горите.  

 

На 04.05.2020 г., на територията на РУ Оряхово е проведена специализирана операция с цел противодействие на конвенционалната престъпност,  контрол на пътното движение, провеждане на мероприятия в изпълнение на противоепидемичните мерки. Съставени са 28 ел.фиша по Закона за движение по пътищата.

 

 

 

 


ОЩЕ ОТ "СИНЯ ЛАМПА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez