*

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН НА ОД МВР-ВРАЦА

|
ИНФОРМАЦИОНЕН  БЮЛЕТИН НА ОД МВР-ВРАЦА

 

На 03.05.2020г., на територията на РУ-Бяла Слатина е проведена специализирана операция с превантивна цел: противодействие на контрабандата и разпространението на акцизни стоки, наркотични вещества,   битова престъпност. Проверени са 15 МПС и 23 лица. Установено  е  едно нарушение на закона за българските лични документи.

 

 

На 03.05.2020 год.,  в 23.45  в село в с.Селановци е спрян за проверка лек автомобил „Ауди“, управляван от жител на село Остров. Установено  е, че водачът е неправоспособен и и шофира след употреба на алкохол- 2,01 промила.  Табелите на автомобила са свалени. Образувано  е досъдебно производство. Водачът е задържан в РУ Оряхово.

 

За времето от 08.30ч. до 18.00ч. на 03.05.2020г., на територията на РУ Оряхово е проведена специализирана полицейска операция с цел: противодействие на конвенционалната престъпност,  опазване на обществения ред, контрол на пътното движение провеждане на мероприятия на територията за предотвратяване на разпространението на заболяването COVID-19.  Проверени са  8 автомобила и 14 лица, 26 лица в условия на домашна карантина. Съставени са 5 акта и 12 ел.фиша по Закона за движение по пътищата.

 

 


ОЩЕ ОТ "СИНЯ ЛАМПА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez