*

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН НА ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР - ВРАЦА

|
ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН НА ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР - ВРАЦА

 

На 20.03.2020г.,  в УП Криводол е получен сигнал за кражба на четири прасета от частен имот в село Ракево. След оперативно-следствени действия на служители на МВР е установено, че съпричастни към извършеното деяние са двама мъже от село Ракево, криминално проявени и  осъждани за кражби. Животните са намерени  и върнати на собственика. Образувано  е досъдебно производство.

 

 

На 24.03.2020г., за времето от 07.00ч. до 19.00 ч. на  територията на РУ-Бяла Слатина е проведена специализирана операция  с превантивна цел:  противодействие на контрабандата и разпространението на акцизни стоки, проверки за нарушаване на наложена карантина в домашни условия. Проверени са 9  МПС и 20 лица. Нарушения не са установени.

 

 

На 19.03.2020г., в РУ- Роман е постъпил сигнал от жител на същия град, който заявил, че на 18.03.2020г. паркирал незаключен лек автомобил „Ауди“, а на следващия ден установил, че от автомобила е извършена кражба на чанта  с лични документи и вещи на обща стойност около 220 лева. След оперативно-издирвателни  мероприятия на служители на РУ Роман  е установено, че съпричастни към извършеното деяние са два непълнолетни лица от гр. Роман. Полицейските служители са намерили  и върнали откраднатите документи  на собственика. В РУ Роман  е задържан един от извършителите на деянието.

 

 

 


ОЩЕ ОТ "СИНЯ ЛАМПА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez