*

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН НА ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР - ВРАЦА

|
ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН НА ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР - ВРАЦА

 

На 23.03.2020г., на територията на общините Враца, Мездра и Оряхово  са извършени проверки с цел противодействие на незаконната миграция. Проверени са места за подслон, ТИР паркинги, МПС.  Нарушения не са установени.

 

                                               

На 23.03.2020г.,  за времето от 07.00ч. до 19.00 ч. служители на РУ-Бяла Слатина са провели специализирана операция с превантивна цел: нарушаване на наложена карантина в домашни условия, противодействие на битовата престъпност и незаконната контрабанда. Проверени са 19 МПС и 25 лица. Установени са 6 нарушения на Закона за движение по пътищата.

 

За периода от 11 до 20 март 2020г., на територията на РУ Мездра е проведена  специализирана операция с цел противодействие на престъпленията по линия „Престъпления свързани с МПС“. Извършени са проверки на  автокъщи и  автоморги, частни адреси и физически лица. Престъпления не са установени. Отработен е един сигнал  от Шенгенската информационна система. Издадени са 3 протокола по чл.65 от ЗМВР.

 

На 23.03.2020г., на територията на РУ Козлодуй  е поведена специализирана операция с цел осигуряване на безопасността  на пътното движение във връзка с усложнената метеорологична обстановка. Съставен  е един фиш по ЗДвП.

 

 

 


ОЩЕ ОТ "СИНЯ ЛАМПА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez