*

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН НА ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР - ВРАЦА

|
ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН НА ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР - ВРАЦА

 

На 15.03.2020г., служители на ОД МВР Враца съвместно с представители на общинските администрации и РЗИ-Враца са извършили проверки с цел осигуряване на обществения ред във връзка с обявената извънредна ситуация с коронавирус. Извършени са проверки на търговски обекти и обществени заведения с  цел превенция  и недопускане на груби нарушения на издадените разпоредби.

 

 

На 14/15.03.2020г., на територията на РУ Бяла Слатина са проведени две специализирана операции с превантивна дейност: противодействие на контрабандата и разпространението на акцизни стоки-тютюнeви изделия и наркотични вещества, установяване на водачи управляващи МПС след употреба на алкохол,  осигуряване на добър обществен ред.  Проверени са 20 МПС и 37 лица.   Съставени са 1 акт и 17 ел.фиша по Закона за движение по пътищата.

 

За времето от 08.30ч. на 15.03.2020 г. до 06.00ч. на 16.03.2020г., на територията на РУ Оряхово е проведена специализирана операция с цел противодействие на конвенционалната престъпност в малките населени места, опазване на обществения ред контрол на пътното движение.  Проверени са  7 автомобила и 11 лица. Съставени са 1 акт по ЗДвП и 1 акт по Закона за българските лични документи.

 

 

 


ОЩЕ ОТ "СИНЯ ЛАМПА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez