*

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН НА ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР - ВРАЦА

|
ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН НА ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР - ВРАЦА

 

На 09.03.2020г., в 00.10ч. на пътя гр. Враца- гр. Криводол е спрян за проверка   лек автомобил „БМВ“, управляван от 19-годишен жител на село Главаци. Установено  е, че водачът е неправоспособен, регистрационните табели са издадени за друго МПС. В автомобила са открити дърва за огрев без контролна горска марка. Образувано  е бързо полицейско производство.

 

 

На 07/08.03.2020г., на  територията на РУ-Бяла Слатина е проведена специализирана операция с превантивна цел:  противодействие на контрабандата и разпространението на акцизни стоки, установяване на водачи управляващи МПС след употреба на алкохол,  осигуряване на добър обществен ред.  Извършени са проверки на  24 МПС и на 34 лица. Съставени са 3 акта и 3 ел.фиша по Закона за движение по пътищата, 1 акт по Наредба на Община Бяла Слатина.

 

На 08.03.2020г., в 13:50 часа в РУ- Роман е получен сигнал от жител на село Стояновци, който  заявил, че от автомобила му  паркиран в гр. Роман, неизвестно лице извършило кражба на радиокасетофон. След оперативно-следствени действия на служители на РУ Роман  е установено, че кражбата  е извършена от 17-годишно лице от гр. Роман, което продала откраднатото на друг жител на същия град. Касетофонът е намерен от служителите на МВР и върнат на собственика. Извършителят на кражбата е задържан в РУ Роман.

 

 


ОЩЕ ОТ "СИНЯ ЛАМПА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez