*

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН НА ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР - ВРАЦА

|
ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН НА ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР - ВРАЦА

На 25.08.2019г., в 03:50ч. в РУ-Мездра е получено съобщение от гражданин, който заявил, че на входа на с. Люти дол, върху ската на пътя е забелязал лек автомобил „Опел“, който най-вероятно е катастрофирал. Полицейски патрул е посетил мястото и установил 20-годишен жител на гр.Враца и 48-годишен мъж от гр. София, които пътували в катастрофиралия автомобил. Установено е, че транзитните номера са с изтекъл срок на валидност, а водачът никога не е притежавал свидетелство за правоуправление. Пробата за алкохол е положителна- 1,55 промила. В РУ Мездра е задържан водачът на автомобила, 48-годишен жител на гр. София. Образувано е бързо полицейско прои4зводство.

 

На 26.08.2019г., по време на специализирана операция   на територията на РУ Оряхово, в село Крушовица е извършена проверка мотопед без регистрационна табела, управляван от жител на село Лехчево, неправоспособен водач. Пробата за алкохол е положителна- 1,85 промила. Съставени са актове по ЗДвП. Водачът е задържан в РУ Оряхово.

 

 

За времето от 08.30ч. на 25.08.2019 г. до 06.00ч. на 26.08.2019г., на територията на РУ Оряхово е проведена специализирана операция с цел противодействие на конвенционалната престъпност в малките населени места, опазване на обществения ред и контрол на пътното движение. Извършени са проверки на 15 автомобила и 19 лица. Съставени са 4 акта и 6 фиша по ЗДвП.

 

 

 


ОЩЕ ОТ "СИНЯ ЛАМПА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez