*

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН НА ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР - ВРАЦА

|
ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН НА ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР - ВРАЦА

На 12.03.2019г. около 17.24ч. в РУ-Враца е получено съобщение от жител на гр.Враца , който е заявил, че в с.Баурене лица употребяват наркотични вещества.Изпратен е екип при РУ-Враца, които установяват лицето Н. Ц. на 26г. от с.Баурене, като при извършената проверка в къщата под масичка в спалното помещение се намери полиетиленова сгъвка съдържаща зелена суха листна маса която при направеният полеви нарко тест реагира на канабис.

По случая в РУ-Враца е образувано БП.

 

На 11.03.2019г. в 14.23ч. в РУ-Враца е получено съобщение от жител на гр.Враца, заемащ длъжността „Управител” на фирма със седалище гр.Враца, който е заявил, че за времето от 08:00ч. до 10:30ч. на 11.03.2019г., НЛ е увредило, като е срязало гуми на паркираните срещу предприятието автомобили.

            От проведените ОИМ и ПСД се установи, че съпричастен към извършеното престъпно деяние е криминално проявеното и не осъждано лице А. В. на 59г. от гр.Враца.

 

В бюлетин №10 на ОДМВР-Враца е отбелязано, че на 10.03.19г. в 09.30ч. в РУ-Враца е получено съобщение от жител на гр.Враца, който е заявил, че за времето от 20.00ч. на 09.03.19г. до 09.20ч. на 10.03.19г. НЛ е увредило собственият му л.а. „Мерцедес“ Ц 200 паркиран на неохраняем паркинг в гр.Враца, като е счупило стъклата и двата фара на а-ла.

От проведените ОИМ и ПСД се установи, че извършител на деянието е криминално проявеното лице Й. Й. на 23г. от гр. Враца. Същия е задържан в РУ-Враца за срок до 24ч.

          

На 12.03.19г. в 04.15ч. в РУ-Враца е получено съобщение от жител на гр.Враца, който е заявил, че на същата дата около 04.10ч. е забелязал, че гори каравана намираща се непосредствено зад четириетажна сграда в гр.Враца. Огънят е загасен от екипи на РСПБЗН-Враца. При направения оглед на местопроизшествието е установено, че напълно е изгоряла караваната, като огънят се е прехвърлил върху фасадата на задната част на сградата, при което е изгоряла изолацията, външни тела на климатици и е унищожена част от ПВЦ дограма. Установени са и щети на ет.2 и ет.3.Нанесените щети са в процес на изясняване.

От проведените ИМ в гр.Враца е установено криминално непроявеното лице С. Н., на 20г. от гр.Мизия, съпричастен към извършеното деяние.Същия е задържан в РУ-Враца за срок до 24ч.

По случая в РУ-Враца е образувано ДП.  

 

На 12.03.2019 г. към 08:55 ч. в РУ-Роман е получен сигнал от жител на гр. Роман, който е съобщил, че при моста между с. Радовене и с. Кунино автомобил е паднал в река Искър. От извършената проверка е установено, че е катастрофирал лек автомобил „Мерцедес В 230” управляван от М. М. на 64г. от гр. София, водач кат. „А,В”, стаж 47 години, който излиза извън пътя в дясно по посока на движението при ляв завой и пада в реката.

           В следствие на инцидента е починал водача на автомобила, който е пътувал сам.Трупът е извозен с трупна линейка в съдебна медицина град Враца за аутопсия.

            Причини в процес на изясняване.

Образувано е ДП по описа на РУ – Роман.


ОЩЕ ОТ "СИНЯ ЛАМПА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez