*

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН НА ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР - ВРАЦА

|
ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН НА ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР - ВРАЦА

На 11.06.2018 г., след оперативно-следствени действия на територията на РУ Мездра е проведена специализирана операция по линия „Наркотици“. Около 16:10ч. в с. Лик е проверено лицето И.Г./19г./ от същото село. При извършения обиск са намерени два плика съдържащи зелена суха листна маса. Проверяваното лице заявило, че листна маса е негова собственост и представлява т.нар. „билка“ за пушене. И.Г. е задържан в РУ Мездра.

 

На 11.06.2018г., около 16.40ч. в гр.Враца, кръстовището на улиците „Река Лева“ и ул.“Бенковски“, товарен автомобил “Мерцедес“ блъснал паркирана машина за полагане на асфалт. Пробата за алкохол на водача е положителна- 2,73промила. Съставени са 2 акта по ЗДвП. Образувано е БП.

 

На 11.06.2018г., за времето от 05.00ч. до 07.00ч. на територията на РУ-Бяла Слатина е  проведена специализирана операция с цел засилени проверки на товарни автомобили  и автобуси , свързани с намаляване броя на настъпилите ПТП със загинали и ранени лица, като една от причините е управление на МПС от водачи под въздействие на алкохол.

Проверени са 20 МПС и 42 лица. Съставени са 1 акт по ЗБЛД и 1 фиш по ЗДвП.

 

На 11.06.2018г., в землището на с.Люти брод е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген Голф”, с изтекли временни регистрационни номера, управляван от М.Т./36г./ от гр.София. Образувано е БП.

 

На 11.06.2018 г., на на територията на гр.Роман е проведена специализирана полицейска операция с цел: предотвратяване, пресичане и разкриване на правонарушения, установяване и задържане на извършители на противоправни деяния, оказване въздействие върху поведението на водачите на МПС, управляващи след употреба на алкохол, груби нарушения на правилата за движение. Извършени са проверки на 10 МПС и 24 лица. Констатирани са 3 нарушения, за които са съставени: 1 акт по Наредба на Община Роман, 1 акт по ЗДвП, 1 акт по ЗБЛД.

 


ОЩЕ ОТ "СИНЯ ЛАМПА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez